Gratis levering fra

3 års garanti
Gratis teknisk rådgivning
Gratis 60-dages returret
DK Danmark
kr

SOLAX POWER HÍBRIDO X1 5.0KW Enkelt Fase Tredje generation

  • GreenIceSSF-IOGM-5-3G
    SUD S
    Klik på billedet for at forstørre det
    Gem til senere køb
    Beregning lager ...

    kr 24,449.89

    - +

    Moms inkluderet
    Save to purchase later
    10 års garanti

    Finansier dit køb

    Fordele ved at købe i GreenIce

    • 100% gratis afkast
    • 60 dages tilbagevenden
    • Mere end 20.000 produkter i vores katalog
    • Op til 10 års garanti
    SOLAX POWER HÍBRIDO X1 5.0KW Enkelt Fase Tredje generation
    SOLAX POWER HÍBRIDO X1 5.0KW Enkelt Fase Tredje generation
    kr 24,449.89

    produktdetaljer

    Oversættes automatisk fra English (English).

    Beskrivelse af SOLAX POWER HÍBRIDO X1 5.0KW Enkelt Fase Tredje generation

    SOLAX POWER H BRIDO X1 5.0KW ENKELTFASE 3. GEN. Det er en enfaset inverter med en maksimal udgangseffekt på 5000VA, der kan arbejde med højspændingslithium-batterier. SOLAX POWER H BRIDO X1 5.0KW ENKELT-PHASE 3. GEN. inverteren har den store fordel, at den kan udvides både i udgangseffekt ved at tilføje den samme invertermodel parallelkoblet, og i lagret energi ved at tilføje batterier op til en maksimal spænding på 400V.

    SOLAX POWER H BRIDO X1 5.0KW MONOPH SICO 3rd GEN. inverteren har en udgangseffekt på 5.000VA og gør det muligt at kombinere produktionen af solpanelerne med el-net og batterier, så den fungerer som en intelligent energiforvalter, der prioriterer forbruget af solcelleanlægget og garanterer, at boligen altid har en energiforsyning, enten fra solpanelerne eller fra el-nettet . Derudover kan denne inverter tilsluttes batterier, der arbejder mellem 90V og 400V, det vil sige højspændingsbatterier til at lagre den overskydende energi, der produceres af solpanelerne og har energiautonomi også på dage med mindre solstråling og om natten, så afhængigheden af elnettet reduceres.

    Hele udvalget af SolaX X1 Hybrid-invertere, inklusive 5.0T-modellen, er enfaset.

    Denne SOLAX POWER H BRIDO X1 5.0KW ENKELTFASET 3. GEN. inverter inkorporerer 2 MPPT-trackere, hver med en indgang til at kunne bruge 2 serier af paneler med forskellig orientering. Takket være dens separate regulatorer vil vi få mest muligt ud af solenergiproduktionen, selvom serien har forskellige orienteringer.

    Denne 5000VA output power inverter har en hurtig start takket være dens lavspændingsstart. Så snart spændingen starter, omdanner inverteren strømmen til at generere elektricitet. Dette betyder en betydelig gevinst i ydeevne for din solcelleinstallation.

    Overvågningen i realtid af inverteren er meget nem at bruge, så længe inverteren er tilsluttet et Wi-Fi-netværk . SolaX Pocket Wifi-tilbehør(medfølger ikke ), skal købes separat fra inverteren. Dataene overføres gratis til Solax -serverne, og du kan se din installations ydeevne i realtid på smartphone-appen. Den ideelle løsning til at evaluere effektiviteten af dine solpaneler, batterier og ydeevnen af solcelleanlægget i realtid.

    Inverteren inkluderer højspændingsbatteristyring, det vil sige SOLAX POWER H BRIDO X1 5.0KW SINGLE PHASE 3RD GEN er den første inverter, der er egnet til intelligent styring af opladning og afladning af dine batterier ved 450 V. Du kan definere genopladningskilden for dit batteri (f.eks. kun med solcellepaneler eller udelukkende fra elnettet). Du kan også definere en genopladningstid for batterierne (f.eks. uden for myldretiden). Som standard prioriterer Solax inverteren kilderne til elektricitet først fra panelerne, for det andet fra batterierne og til sidst tager det elektriske netværk som sin energikilde. Denne prioritet kan ændres i inverterkonfigurationen.

    SOLAX POWER H BRIDO X1 5.0KW MONOPH SICO 3rd GEN-inverteren kan arbejde uden netstrøm takket være dens EPS-udgang, da den fungerer mellem to kilder til elektricitet: solpaneler og solcellebatterier.

    Denne inverter fungerer på tre måder:

    • Isoleret tilstand: Det er den traditionelle i isolerede solcelleanlæg, inverteren genererer et vekselstrømsnetværk og fungerer som netværksadministrator. Styr strømmen af energi mellem netværket og batterierne.
    • Back Up Mode: Denne type system er designet til steder, hvor netværket falder ofte og i lang tid, når dette sker hybrid inverteren fungerer forbundet til det vekslende netværk for at garantere en energikilde, inverteren er dedikeret til at holde batterierne opladet i de tider, hvor der er netværk, og når det går ned, tager inverteren energien fra batterierne for at kunne bruge de timer, hvor nettet er nede.
    • Selvforbrugstilstand: Det er den måde, vi vil bruge denne inverter på regelmæssig basis, det er om at forbruge energi direkte fra panelerne mens vi har sol på det tidspunkt, i tilfælde af at panelerne producerer mere energi end vi forbruger, bruges de til at oplade batterierne, så de kan bruges i nattetimerne.

    Specifikationer:

    • Inverter Peak Power eller: 5000VA
    • Inverterens arbejdsspænding: 230V
    • Kontinuerlig udgangseffekt: 5000VA
    • MPP-driftsområde: 125-550V
    • Inverterens effektivitet: ren sinus Wave
    • Invertervægt: 26,9 Kg
    • Inverterdimensioner: 460 x 477 x 191,5 mm

    No hay reseñas de clientes en este momento.