JOGI NYILATKOZAT, ADATVÉDELEM, FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, A ZÖLD JÉG SL

 

JOGI NYILATKOZAT

Tulajdonos a Honlapon: Zöld Jég SL (A továbbiakban: Tulajdonos)

NIF: B-83.253.468

Cím: C/ Koppenhágai nem. 5, C. P. 28232 – Las Rozas (Madrid)

Adatok Kereskedési: Regisztrált a Kereskedelmi adatbázis Madrid, Hangerő 17.312, Folio 73, 8. Szakasz Lap M-296.908.

E-mail: info@greenice.com

Weboldal: https://greenice.com/hu/

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

I. - BEVEZETÉS

A jelen felhasználási Feltételek, valamint az Adatvédelmi Politika irányadó hozzáférést, valamint a szolgáltatások használata a webhelyen, hhttps://greenice.com/hu/ (a továbbiakban: weboldal vagy az Interneten).

A Honlap egy szakmai terület az online értékesítési világítástechnikai termékek, számolás a legnagyobb választékát LED Világítástechnikai termékek, széles körű információt arról, hogy ez a technológia. Ez is a lehetőséget, hogy iratkozzon fel hírlevelünkre, regisztráció nélkül, mint egy felhasználó vagy egy rendelést.

A kezelés a személyes adatok az irányadók Adatvédelmi Politika részletes alatt.

 

 

 

 

II.- ADATVÉDELEM, ADATVÉDELMI

Annak érdekében, hogy megfeleljenek a jelenlegi adatvédelmi szabályozás, a Rendelet (EU) 2016/679 az Európai Parlament, illetve a Tanács április 27, 2016 (a továbbiakban: GDPR annak rövidítése angolul), https://greenice.com/hu/ garantáljuk, hogy a személyes adatok által végzett szigorú végrehajtása a jogszabályi rendelkezéseket. Ebben a tekintetben mi is szeretnénk tájékoztatni önöket arról, hogy a rendszer összeállítása, használata adatok.

 

A következő leírás az adatvédelmi szabályzat ismerteti, hogy milyen adatokra van rögzítve a webhely, amely az ilyen adatok feldolgozása használt, valamint a módot, aki előtt felveheti a kapcsolatot, ha bármilyen kérdés vagy kérés.

A. - Felelős a kezelés

A felelős a kezelés ZÖLD JÉG SL

NIF: B 83.253.468

Biztonsági tiszt: Alexander Boxall Martinez

Cím: C/Koppenhágai nem. 5, C. P. 28232 – Las Rozas (Madrid)

E-mail: info@greenice.com

 

B. - Jogok, adatvédelem

Az érdekelt fél gyakorolhatja jogait által küldött, írásos kéréssel, hogy a postacím a felelős személy vagy e-mailben.

  • A hozzáférési jog. Kérheti, hogy a felelős személynek a hozzáférést adataikat, nézd meg, mi a személyes adatok foglalkozik, milyen céllal, valamint az az időszak, természetvédelmi, egyéb információk.
  • Jobbra helyesbítését vagy törlését. Lehet késztetés, hogy a megfelelő adatokat, amikor ezek többé nem pontos.
  • Igaz, a korlátozás. Megmarad a jogos érdek, illetve a gyakorlat vagy a védelem lehetséges állítja.
  • A felszólalási. Képes legyen ellenállni a Zöld Jég SL, hogy továbbra is megpróbálja az adatokat, ebben az esetben is csak akkor tartja meg az adatokat a jogos érdek, illetve a gyakorlat vagy a védelem lehetséges állítja.
  • A hordozhatóság. Ha azt szeretné, hogy az ön adatait dolgozza fel, egy másik vezérlő.

Hasonlóképpen, abban az esetben, ha az adott az ön hozzájárulása bármilyen egyedi célra, akkor bármikor visszavonhatja, anélkül, hogy a jogszerűségét a kezelést megelőző visszavonása.

Önnek is van kéznél a lehetőségét, hogy egy panasz, hogy a felügyeleti Hatóság, ha úgy ítéli meg, hogy a Zöld Jég SL nem teljesíti, megfelelő kezeléssel lehet, hogy a panasz, hogy a AEPD.

 

C. - SZOCIÁLIS HÁLÓZATOK

ZÖLD JÉG funkciók profilok a web https://greenice.com/hu/ az alábbi szociális hálózatok:

  • Facebook.
  • A Linkedin

 

A kezelés ZÖLD JÉG elvégezni kapcsolatban az adatokat belül a fent említett hálózatok lesz, hogy a szociális hálózat lehetővé teszi, hogy a Jogi Feltételeket, hogy a cég profilja.

ZÖLD ICEno kivonatok adatokat a szociális hálózatok, anélkül, hogy kérte, melyet a felhasználó beleegyezése, kifejezetten időben.

D. - FIGYELEMBE FELHASZNÁLÓ

Minden egyes vásárló, aki regisztrál a honlapunkon keresztül a funkció a "Fiók Létrehozása" hozzon létre egy felhasználói fiókot, azaz közvetlen hozzáférést biztosít a tárolt adatokat a rendszer jelszó-védett. Többek között itt megtekintheti információt a parancsot, zárt, nyitott, nemrég küldött, vagy kezeli a személyes adatokat.

Létrehozását az ügyfél számláján. Legyen kötelező, hogy adja meg az alábbi adatokat, hogy hozzon létre egy felhasználói fiókot (adatok kötelező):

- Az ön e-mail címe

- Jelszó

- A vezetéknév, keresztnév

- A telefon

 

Minden adatot gyűjtünk, hogy feldolgozza a megrendelését. Az e-mail cím szükséges, hogy a bevitelt jóvá a rendelés, valamint a szállítási, valamint, hogy képes legyen kommunikálni, hogy bármely más okból nem képes, hogy küldjön kereskedelmi kommunikáció tekintetében a termékek által kínált Zöld Jég. Továbbá, az e-mail cím használt felhasználói nevet, amikor bejelentkezik a felhasználói fiókot.

 

C. EREDETE, CÉLJA, ILLETVE jogalapja A FELDOLGOZÁS

Az összegyűjtött adatokat a Zöld Jég SL a weboldalon összegyűjtött kezelt ugyanaz, azzal a céllal, hogy képes kezelni a megrendelések, valamint biztosítani a szolgáltatáshoz, illetve a tanácsadás befejezése után a vásárlás, beleértve bármilyen garancia a későbbi, valamint a saját marketing célokra használhatja fel, kommunikál, hogy számít a megrendelések, valamint tájékoztatja önt arról, hogy a termékek vagy akciók bizonyos, ajánlja, termékek vagy szolgáltatások, ami érdekelhet.

 

Amellett, hogy a adatok kezelése a vásárlás, használjuk az adatokat a termelés profilok, ami azt jelenti, hogy mi végre egy automatizált kezelése az adatok elemzése érdekeiket, illetve a személyes preferenciák tekintetében a vásárlás, azzal a céllal, hogy javítsa a vásárlási élmény is véglegesen szabni a felületet szerint az érdekeit, igényeit.

 

Ön bármikor kérheti a teljes vagy részleges visszavonásáról a használja az ön személyes adatait reklám célokra, valamint a termelés profilok, anélkül, hogy ez további költségekkel jár, hogy ki kell egészíteni az alapvető árak előírt. E célból elegendő lesz ahhoz, hogy kommunikálni vonatkozó kérelmét írásban, az azt jelenti, hogy a kapcsolat jelzi ezt az adatvédelmi szabályzatot.

 

Zöld Jég nem továbbítja személyes adatait a felhasználó a Honlapon keresztül gyűjtött harmadik félnek az ön kifejezett hozzájárulása nélkül, így az ön személyes adatait csak úgy férhetnek hozzá, harmadik fél által szükséges, hogy a feldolgozása a megrendelés (pl. vállalkozások, közlekedés, logisztika, bankok, stb.). Ily módon, a szolgáltató kizárólag az adatok teljesíteni a feladatot, amivel megbízták.

 

Ha az Ügyfél ad adatokat, a hitelkártya, a Zöld Jég közli, hogy a gazdálkodó egység, közvetítő vagy a bank ezt az információt, hogy szükség van a folyamat a fizetést. Ez a kommunikáció történik, automatizált módon, nincs idő a személyzet a Zöld Jég hozzáfér a hitelkártyájának adatait, mint utaznak a hálózaton titkosított, teljesen biztonságos. Továbbá, a gazdálkodó egység a bróker, vagy a bank nem megőrzése, átadása, tárolja vagy használja a személyes adatokat más célokra.

 

Amikor meglátogatja honlapunkat, gyűjtjük a kommunikációs adatokat, mint például az IP-cím, információt a start, end való hozzáférés, stb. Ezt az információt tudunk nyújtani az ön személyre szabott ajánlásokat.

 

Személyre szabott ajánlások a termékek e-mailben. Ha egy vásárlás Zöld Jég, akkor küldött e-maileket rendszeresen termék ajánlások. Így, ez a célunk, hogy információt arról, hogy a termékeket a katalógusban, ami érdekelhet alapján az utolsó vásárlások honlapunkon.

 

Abban az esetben, úgy dönt, hogy nem fogadja a termék ajánlások, vagy általában a reklámok, akkor képes lesz arra, hogy kérje a padlón, bármikor, anélkül, hogy ez további költségekkel jár, hogy ki kell egészíteni az alapvető árak előírt. E célból elegendő lesz ahhoz, hogy kommunikálni vonatkozó kérelmét írásban, az azt jelenti, hogy a kapcsolatot jelzett (e-mail, levél). Természetesen, az egyes e-mailben talál egy linket, hogy lemondom az előfizetést.

 

Hírlevél. A küldő a hírlevél a felhasználók számára, akik nem vevők vagy regisztrált honlapunkon, meg kell adnia az ön kifejezett hozzájárulása megjelölésével a dobozt, hogy meg fogja találni, hogy ez a hatás https://greenice.com/hu/be kell, hogy csak az e-mail.

 

 

 

Abban az esetben, ha később úgy dönt, hogy nem fogadja hírlevelünkre, visszavonhatja a beleegyezését bármikor, anélkül, hogy további költségeket generáló, hogy hozzá kell adni az alapvető árak előírt. E célból elegendő lesz ahhoz, hogy kommunikálni vonatkozó kérelmét írásban, az azt jelenti, hogy a kapcsolat említett, (e-mail vagy levél). Természetesen, az egyes e-mail-ben küldünk a hírlevél talál egy linket, hogy lemondom az előfizetést.

 

 

D. - IDŐSZAK TERMÉSZETVÉDELMI

Az ügyfél adatok megmarad alapján a Szolgáltató a megrendelő kérésére, de az minden esetben kell a szükséges minimum, de lehet, akár 10 évvel a megelőzés ellen elkövetett bűncselekmények nemzetközi Pénzmosás, illetve a Terrorizmus finanszírozása.

 

Az ügyfél vonatkozó adatok kereskedelmi kutatásából lesz távol az érdekelt fél előfizet a szolgáltatásra, míg leiratkozás.

 

Biodiver sity hírlevél: önkéntesen megadott személyes adatokat a társadalmi hálózatok, a Facebook, Linkedin, lesz távol az érdekelt a nyújtanak, amíg úgy dönt, hogy leiratkozni.

 

Az adatokat a web böngészés marad az idő, feltétlenül szükséges teljesíteni azt a célt, amely gyűjtötték őket.

 

 

 

E. - a COOKIE-k

A honlapunkon cookie-kat használunk, ami azt jelenti, hogy tudunk tárolni néhány információt a számítógépen, annak érdekében, hogy egy jobb élményt. A cookie-kat használjuk három típusa van:

  1. A munkamenet-Cookie-kat, amely telepítve van a számítógépen, de ez nem marad benne, ha egyszer hagyja el a honlapon, mivel telepítve van a számítógépen, hogy képes legyen ön számára a szolgáltatások.
  2. Az állandó Cookie-k a cookie-k telepítése az eszköz lehetővé teszi, hogy adatokat tároljon a munkamenet (pl. navigáció), valamint lehetővé teszi, hogy testre a jövőben a honlapon tett látogatások.
  3. Az első fél Cookie-k azok a feltétlenül szükséges a megfelelő működéséhez a honlapon, vagy a jól ismertem a beállítások a felhasználó a látogatás vagy analitikai a cookie-k első fél adatok gyűjtése hogy a felhasználók hogyan használják az interneten.
  4. Harmadik fél Cookie-k: Ha keresse meg a weboldalt, akkor lehetséges, hogy a miatt, hogy a tartalom, a harmadik féltől származó cookie-kat elhelyezni, kint a weben. Például: social networking a cookie-kat.

 

Forduljon a lista használt cookie-k ezen az oldalon keresztül, az alábbi linkre: https://greenice.com/hu/content/141-a-cookie-k-biztonsagi

 

 

III. FELHASZNÁLÓK

A hozzáférési és/vagy használja ezt a weboldalt ingatlan ZÖLD JÉG attribútumok a feltétel a FELHASZNÁLÓ.

Minden FELHASZNÁLÓ elfogadja, hogy az ilyen hozzáférési és/vagy használata az Általános felhasználási Feltételeket tükrözi.

A fent említett Feltételek alkalmazandók, függetlenül az Általános Feltételek Felvételi ebben az esetben végrehajtható.

 

IV. A PORTÁL HASZNÁLATA.

ZÖLD JÉG, keresztül a web portál https://greenice.com/hu/hozzáférést biztosít számos információ, értékesítési szolgáltatások LED világítástechnikai termékek (a továbbiakban: "tartalom").

A hozzáférési és/vagy használata ez a portál a ZÖLD JÉG attribútumok a feltétel a FELHASZNÁLÓ.

A FELHASZNÁLÓ viseli a felelősséget a portál használata, valamint kínál és/vagy jogi aktusok, hogy lehet végezni.

Minden FELHASZNÁLÓ elfogadja, hogy a hozzáférési és/vagy a portál használata, az Általános felhasználási Feltételeket tükrözi, de az Adatvédelmi Politika.

A felhasználók képes lesz arra, hogy vegye fel a kapcsolatot a ZÖLD JÉG keresztül, e-mail, vagy telefonszám, amennyiben a Honlapon, kérhetik a kereskedelmi információk, vagy a szerződést bármilyen szolgáltatást a ZÖLD JÉG. Egyszer megkeresett egy ilyen információt, tájékoztatást kap az eljárás, valamint az alkalmazandó feltételeket.

 

 

V. KÖTELEZETTSÉGEK

A felhasználó vállalja, hogy nem végeznek tevékenységet ellentétben a spanyol jog, különösen a tevékenységek alkotják bűncselekmények szerint a Büntető Törvénykönyv. A felhasználó továbbá kötelezi magát, hogy a törvény összhangban a jelen felhasználási Feltételek, valamint az Adatvédelmi Politika.

A felhasználó nem jogosult, kivéve előzetes, írásbeli engedélye ZÖLD JÉG, kihasználják, vagy használjon a kereskedelemben, közvetlenül vagy közvetve, egészében vagy részben bármely tartalom, amely részét képezi a weboldal.

A felhasználó vállalja, hogy:

  • egy felelős használni, ésszerű szolgáltatás
  • biztosítani ZÖLD JÉG az elérhetőségi adatokat pontos, megbízható, naprakész, szükséges, hogy a számlázás a különféle termékek, hogy felveszel a honlapon keresztül.
  • használja a szolgáltatást megfelelően ezeket a felhasználási Feltételeket, az Adatvédelmi szabályzat, valamint a vonatkozó törvény, valamint az elveket a jó hit, az erkölcs, a közrendet.

 

VI. TILOS FELHASZNÁLÁSOK

TILOS, hogy hozzáférjen vagy használja a szolgáltatást illegális vagy jogosulatlan.

Elsősorban, bár nem kizárólag, tilos:

  • Használja a szolgáltatást törvénybe ütköző célra használja, vagy tevékenységek ellentétes jóhiszeműen, a közrendet.
  • Elterjedt tartalmát, vagy propaganda karakter rasszista, idegengyűlölő, pornográf-illegális, a bocsánatkérés, a terrorizmus vagy az emberi jogok
  • Szolgáltatások igénybevétele https://greenice.com/hu/ oly módon, hogy a kárt okozhat, fedőréteg, vagy rontja a szolgáltatás.
  • Használata, vagy lépett be a szolgáltatás számítógépes programok vagy anyagokat tartalmaznak vírusokat, elektronikus Trójai", férgek, káros kódot, vagy bármilyen más fájlt a számítógépen, potenciálisan káros, ami kárt okozhat vagy változtatás a rendszer a ZÖLD JÉG, a tartalom, vagy a számítógépes rendszer a más felhasználók és/vagy a mobil terminálok.
  • A források felhasználását,-a műszaki, a logikai, vagy technológiai erény, amire valaki, hogy egy felhasználó a Szolgáltatás, lehet, hogy előny, közvetve vagy közvetlenül, vagy nyereség nélkül, a profilok vagy tartalmát a web oldalon.
  • Helyezze be a külső weboldal a felhasználó, a blog külső, a fórum, a profil a szolgáltatás, vagy bármely más, a szociális hálózat, egy link, hivatkozás, keretezés, vagy hasonló kapcsolat, amely átirányítja Url tartalom https://greenice.com/hu/.
  • Megfejteni, visszafordítani, visszafejteni, visszafejteni, vagy más módon próbálja levezetni a forráskód vagy az alapul szolgáló ötletek, vagy algoritmusok bármely részének https://greenice.com/hu/ a törvény által megengedett mértékig.
  • Módosítani, lefordítani, vagy nem készíthet olyan származékos művet, az a honlap bármely részének, https://greenice.com/hu/.
  • Másolás, kiadó, bérlet, terjeszteni, illetve egyéb módon át részben vagy teljes egészében a jogot, hogy a felhasználó ostentase alatt a jelen felhasználási Feltételeket.
  • Módosítani, másolni, reprodukálni, letöltés, terjessze, továbbítsa, kereskedelmi céllal felhasználni vagy terjeszteni a Szolgáltatások, az oldalakat az Oldalak, vagy a számítógépes kódok elem, amely a Szolgáltatások, valamint az Oldalak.
  • Rendelje hozzá a jogok vagy kötelezettségek alapján a jelen felhasználási Feltételek, vagy rendelhet, átadása vagy adhatja tovább a jogokat, abban az esetben, ha a Felhasználóhttps://greenice.com/hu/kivéve, ha az előzetes, írásos engedélye nélkül a ZÖLD JÉG .

 

VII. KIZÁRÁS A GARANCIA, FELELŐSSÉG

ZÖLD JÉG működik, hogy folyamatosan frissül a tartalom a weben, de nem garantálja, hogy a hiánya, esetleges hibák, vagy hiányzik a frissítés ugyanaz, fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül, módosítások, javítások, frissítések szereplő információk a honlapon, a konfigurációs vagy előadás.

ZÖLD JÉG nem vállal semmilyen felelősséget, sem közvetlenül, sem közvetve a csalárd használata, vagy jogellenes a felhasználó a Szolgáltatás, vagy a tárolt tartalom a peronon.

ZÖLD JÉG nem lesz a felelős, bármely esetben, amelyekre az elérhetőségi adatokat szükséges, hogy a számlázás, a különböző termékek vagy szolgáltatások a felhasználói szerződések keresztül a szolgáltatás nem megfelelő, igaz, vagy nem naprakész.

ZÖLD JÉG nem felelős semmilyen információ nem került elő közvetlenül neki. Vagy a helytelen használat az ilyen információk és/vagy tartalma

Abban az esetben, ha a felhasználó hozzáférését, vagy töltse le közvetlenül, akár közvetve a Webhelyen semmilyen, harmadik féltől származó tartalom, ZÖLD JÉG nem lesz a felelős, minden esetben a lehetséges kimenetek a felhasználó végezhet a harmadik fél webhelyeihez.

ZÖLD JÉG nem felelős semmilyen esetben:

  1. a problémák a hozzáférés, elérhetőség, illetve a szolgáltatás folyamatossága, a funkciókat tartalmazza, ha ezek a problémák által okozott külső tényezők, kívülről a terület ellenőrzési tevékenység
  2. a létezés a számítógépes programok vagy anyagokat tartalmaznak vírusokat, elektronikus Trójai", férgek, káros kódot, vagy bármilyen más fájlt a számítógépen, potenciálisan káros, amely képes a módosítás a felhasználó számítógépes rendszer és/vagy a mobil terminál.
  3. kár vagy veszteség bármilyen lehet, hogy ez okozta, hogy a felhasználó által a megszakítása, megszüntetése, vagy a hiba a Szolgáltatás okok miatt nem tulajdonítható ZÖLD JÉG.
  4. a kárért, amely az ön esetében, oka lehet, hogy a felhasználó mert a hozzáférési és/vagy használata fiókját egy harmadik fél által engedély nélkül.

 

VIII. MÓDOSÍTÁSOK

ZÖLD JÉG fenntartja magának a jogot, hogy bejelentés nélkül változtatásokat szükségesnek ítéli, saját weboldal, módosíthatja, törölheti, vagy adjunk hozzá mind a tartalmat, mind a szolgáltatásokat, ezen keresztül, mint az a mód, amellyel ezek jelennek meg a bemutatott található, illetve a portál.

 

 

IX.SZELLEMI VAGY IPARI INGATLAN

ZÖLD JÉG önmagában, vagy egy assignee vagy engedélyes, engedély jogosultja a jogok a szellemi vagy ipari ingatlan portál, valamint a elemek, az abban foglalt (de nem kizárólagosan, az ikonokat, a hang, hang, videó, szoftver, vagy szövegek; márka vagy logók, színek kombinációi, felépítése, design, választék a használt anyagok, számítógépes programok, szükséges a működéséhez, a hozzáférés, felhasználás, stb.).

Minden jog fenntartva.

Rendelkezései alapján cikkek 8 32.1, második bekezdés, a Törvény a Szellemi Tulajdon, vagy kifejezetten tilos sokszorosítás, terjesztés, nyilvános közlemény tartalmazza a feltétel, hogy hajlam, a teljes vagy részleges tartalmát ezen a honlapon, kereskedelmi célra, bármely támogatás, illetve bármely technikai eszközök nélkül, az engedélyt a ZÖLD JÉG.

A FELHASZNÁLÓ köteles tartózkodni törlése, módosítása, megkerülése, vagy manipulálni minden védelmi eszköz vagy a biztonsági rendszert, amit az oldalak a ZÖLD JÉG.

A felhasználó, amellett, hogy szemléltesse az elemek a weboldal, hogy kiírja, másolatok vagy a letöltések tartalom, feltéve hogy az ilyen intézkedések kizárólag személyes használatra.

A felhasználó vállalja, hogy tartsák tiszteletben a jogokat, Szellemi vagy Ipari Ingatlan tulajdonjogát ZÖLD JÉG.

 

X. - HIVATKOZÁSOK

Abban az esetben, ha az Interneten a linkek vagy hivatkozások más Internetes oldalakon, ZÖLD JÉG nem gyakorol semmilyen felett, az ilyen oldalak tartalmát.

Mindenesetre, ZÖLD JÉG vállal felelősséget a tartalom bármely hivatkozás tartozó egy másik honlapon, sem garanciát a technikai elérhetőség, minőség, megbízhatóság, pontosság, amplitúdó, hitelességét, érvényességét, valamint alkotmányossági bármely anyag vagy információ található bármely ilyen hiperhivatkozások vagy más Internetes oldalakon.

ZÖLD JÉG figyelmezteti a felhasználókat, hogy egy kis reklám bannerek jelennek meg a weboldalon, valamint a harmadik fél honlapján keresztül elérhető linkek vagy hivatkozások kérheti a személyes adatok. Ezek a gyűjtemények adatok harmadik felek által kerül sor, ha megfelelő, aszerint, hogy azok saját adatvédelmi nyilatkozatát, amely kell, hogy legyen a korábban konzultációt követően elfogadott, hogy a felhasználó által. Mindenesetre, ZÖLD JÉG hozzáférés, kijelző, tárolni, vagy kezelni bármilyen módon az adatok, hogy a felhasználók biztosítja ezeket az eszközöket.

Továbbá, a felvétel ezek a külső kapcsolatok nem jelenti azt, hogy bármilyen típusú egyesület, fusion, vagy részvétel a csatlakoztatott entitás.

Lehetővé teszi, hogy a hivatkozásokat, hogy a weboldal bármely formában, bármely oldalon belül.

 

XI. AZ ÁLTALÁNOS, MIND EGYÉB

ZÖLD JÉG folytatja az megszegi a jelen feltételeket, valamint bármilyen visszaélés a portál gyakorlása, mind a polgári, mind a büntető keresetek, hogy neki is megfelel. ZÖLD JÉG fenntartja magának a jogot, hogy a gyakorlat, mind a lehetséges intézkedések az alkalmazandó jogszabályokkal összhangban.

ZÖLD JÉG lehet a tudás együtt rendőri szervek, valamint az igazságügyi hatóságok, ha észleli a jogsértést, a jelenlegi szabályozás, vagy ha a feltételezett bűncselekmény vagy szabálysértés az a törvény.

Megfelel a spanyol jogszabályok, ZÖLD JÉG elkövetett, hogy ezt a feladatot a lehető legnagyobb gondossággal, megfelelően, a technikai képességek.

 

XII. JOG MEGSÉRTÉSE

Abban az esetben, ha bármely személy vagy szerv észleli, hogy a tartalma már közzétették https://greenice.com/hu/ az ön beleegyezése nélkül, ezért megsértése a jogok, jelentés (megjelölve a tárgy vagy kifejezett utalás a "Jogsértés"), hogy a ZÖLD JÉG által e-mailt a következő címre: info@greenice.com.

A közleményben meg kell jelölni a következő adatokat:

  • Elérhetősége igénylő: e-mail, telefon, valamint példányát a SZEMÉLYI, útlevél vagy hivatalos dokumentum ehhez hasonló, amely lehetővé teszi az azonosítást.
  • Az igaz, hogy megsértették.
  • A tartalom sérti az ilyen, annyira, hogy megtaláljuk a szolgáltatáson belül
  • Elérhetőségei a panaszos.

Emellett be kell nyújtania, valamint a kommunikáció, aláírt nyilatkozatot, amelyben a felperes kijelenti, hogy a fenti információkat, igaz, azt állítja, hogy a jogos tulajdonos (vagy engedélyezte, hogy a nevében eljárjon) a jogok állítólag megsértette.

 

XIII. ZÁRADÉK A SAFEGUARD

Egyes rendelkezései ezeket a felhasználási Feltételeket illetve az Adatvédelmi Politika külön kell tekinteni, egy időben, abban az esetben, ha az egyik lehet tekinteni, vagy nyilvánította semmisnek, érvénytelennek bizonyul, illegális vagy végrehajthatatlan bármely joghatóság, hatékony, amennyiben alkalmazandó, de ez a tény nem befolyásolja

  • az érvényességét vagy végrehajthatóságát a joghatóság a fennmaradó rendelkezések a jelen felhasználási Feltételek, Adatvédelem, vagy
  • az érvényességét vagy végrehajthatóságát más joghatóságok ez, vagy bármely más rendelkezés a jelen felhasználási Feltételek, valamint az Adatvédelmi Politika.

 

XIV. ALKALMAZANDÓ JOG, JOGHATÓSÁG

A felbontás minden vitás, vagy kérdéseket a szolgáltatás, akkor a közvetlenül alkalmazandó, a spanyol jogszabályok.

A felek alávetik, kifejezetten lemond bármilyen más fórumon az illetékes joghatóság, hogy a Bíróságok Madrid (Spanyolország).