INFORMACJE PRAWNE POLITYKA PRYWATNOŚCI I WARUNKI KORZYSTANIA GREEN ICE, SP. Z O. O.

 

OFICJALNE POWIADOMIENIE

Właściciel serwisu: Green Ice " SP. z o. o. (dalej-Właściciel)

NUMER: B-83.253.468

Adres: C/ Kopenhaga, Nr 5, C. P. 28232 – Las Rozas (Madryt)

Danych Znaków: Zarejestrowany w Rejestrze Handlowym Madrytu, Tym 17.312, Folio 73, Sekcja 8, Arkusz M-296.908.

E-mail: info@greenice.com

Strona www: https://greenice.com/pl/

 

WARUNKI UŻYTKOWANIA

I. WPROWADZENIE

Warunkami Użytkowania i Polityką Prywatności regulują dostęp i korzystanie z usługi za pośrednictwem strony internetowej, https://greenice.com/pl/ (w przyszłości, Strony Internetowej lub Strony internetowej).

Strona internetowa to miejsce, specjalista ds. sprzedaży on-line produktów oświetlenia, i ma szerszy zakres produktów Oświetlenia LED, i z obszernej informacji o tej technologii. Istnieje również możliwość zapisania się na nasz newsletter i bez rejestracji użytkownika, ani wykonać żadnego zamówienia.

Przetwarzanie danych osobowych reguluje Polityka Prywatności, która szczegółowo jest opisana poniżej.

 

 

 

 

II.- POLITYKA PRYWATNOŚCI I OCHRONY DANYCH

W celu spełnienia wymagań obowiązujących przepisów w zakresie ochrony danych osobowych, Rozporządzenia (UE) 2016/679 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 kwietnia 2016 roku (dalej GDPR dla jego skrót w języku angielskim), w https://greenice.com/pl/ gwarantujemy, że przetwarzanie danych osobowych odbywa się poprzez ścisłego przestrzegania przepisów prawa. W związku z tym chcielibyśmy poinformować o naszym systemie budowania i wykorzystania danych.

 

Następujący opis nasza polityka prywatności wyjaśnia, jakie dane użytkownik wszedł na naszą stronę internetową, i jakie te dane są przetwarzane i wykorzystywane, a także jak i w stosunku do kogo można się zwrócić w przypadku, jeśli istnieje jakikolwiek wniosek lub zapytanie.

A. - Odpowiedzialnego za przetwarzanie

Odpowiedzialnym za przetwarzanie danych jest GREEN ICE, SP. z o. o.

NIP: B 83.253.468

Odpowiedzialny za bezpieczeństwo: Alejandro Martinez Boxall

Adres: C/Kopenhaga, Nr 5, C. P. 28232 – Las Rozas (Madryt)

Adres e-mail: info@greenice.com

 

B - ochrona Praw danych

Zainteresowana osoba, może wykonywać swoje prawa, przesyłając na piśmie na adres kierownika lub e-mail.

  • Prawo dostępu. Możesz skontaktować się z osobą odpowiedzialną za dostęp do swoich danych, aby sprawdzić, jakie dane osobowe starają się, w jakim celu i okres przechowywania, wśród innych informacji.
  • Prawo do korekty lub usunięcia. Może wezwać, że poprawiać swoje dane, gdy przestali być dokładne.
  • Prawo ograniczenia. Zapisywane interes prawny lub roku, lub obrony przed roszczeniami.
  • Prawa opozycji. Można powiedzieć, że Green Ice SL nadal kontakt z danymi osobowymi użytkownika, i w tym przypadku można tylko zapisać swoje dane na interes prawny lub roku, lub obrony przed roszczeniami.
  • Prawo tolerancji. Jeśli chcesz aby twoje dane były przetwarzane z drugiej odpowiedzialność za leczenie.

Tak samo w przypadku, jeśli wyrazili zgody na jakieś konkretne cele, można go zdjąć w każdej chwili, bez wpływu na legalności ich przetwarzania, poprzedzającej opaski.

Możesz również dostępne, możliwości domagać się przed Organem Kontroli, jeśli uważa, że Green Ice, SP. z o. o. nie jest możliwe prawidłowe leczenie może wymagać przy AEPD.

 

C. - SIECI SPOŁECZNE

GREEN ICE profile stronie internetowej https://greenice.com/pl/ w takich portalach społecznościowych:

  • Facebook.
  • Linkedin

 

Leczenie GREEN ICE odbędzie się w związku z tym w wyżej wymienionych sieci, będzie obliczana w sieci społecznej pozwoli na ich Warunków Prawnych profili firmy.

GREEN ICEno pobiera dane z portali społecznościowych, nie zażądał i uzyskał zgodę użytkownika na to wyraźnie i dokładnie.

W. - KONTO UŻYTKOWNIKA

Dla każdego klienta, który zarejestruje się na naszej stronie internetowej poprzez funkcję "Utwórz Konto", tworzymy konto klienta, czyli bezpośredniego dostępu do swoich danych w naszym systemie, który jest chroniony hasłem. Między innymi, tutaj można wyświetlić informacje o swoich zamówieniach, zamkniętych, otwartych i ostatnio wysłane lub zarządzać swoimi danymi osobowymi.

Utworzenie konta klienta. Należy wprowadzić następujące dane do utworzenia konta klienta (dane obowiązkowe):

- Adres e-mail

- Twoje hasło

- Twoje imię i nazwisko

- Telefon

 

Wszystkie te dane zbieramy, aby zrealizować zamówienie. Adres e-mail jest niezbędne do potwierdzenia przyjęcia zamówienia i jego wysyłki, a także do tego, aby skontaktować się z tobą z innego powodu, i moc skierować komercyjne związku w zakresie produktów oferowanych przez firmę Green Ice. Ponadto, twój adres e-mail używany jako nazwy użytkownika po zalogowaniu się na konto klienta.

 

C. POCHODZENIE, CEL I PODSTAWA PRAWNA LECZENIA

Dane zebrane Green Ice SL na miejscu są przechowywane i przetwarzane tak, w celu realizacji zamówienia, a także zapewnienie świadczenia usługi i doradztwo po dokonaniu zakupu, w tym ewentualnych gwarancji nowszych, a także w celach marketingowych własnych, komunikować się z tobą w sprawie zamówienia, a także w celu informowania o produktach i promocjach na konkretne i kazała produkty lub usługi, które mogą ciebie zainteresować.

 

Ponadto, korzystanie z jego danych do zarządzania zakupu, możemy korzystać z informacji w celu utworzenia profilu, czyli realizujemy automatyczne przetwarzanie swoich danych do analizy swoich osobistych interesów i preferencji w odniesieniu do zakupu, w celu zwiększenia zakupów, stale dostosować swój interfejs zgodnie z ich zainteresowaniami i potrzebami.

 

Można skontaktować się w każdej chwili odwołania pełnego lub częściowego wykorzystania jego danych osobowych w celach reklamowych i do tworzenia profilu, przy tym nie należy tworzyć dodatkowych kosztów, które powinny zostać dodane do cen podstawowych usług. Aby to zrobić wystarczy zgłosić swoje roszczenia w formie pisemnej na jeden z tych kontaktów, o których mowa w niniejszej polityce prywatności.

 

Green Ice nie przekazywać dane osobowe użytkowników, które są gromadzone za pośrednictwem Strony Internetowej osobom trzecim bez twojej zgody, za to, że twoje dane osobowe tylko w celu uzyskania dostępu osób trzecich, niezbędne do realizacji zamówienia (na przykład, transportowe i logistyczne, firmy, banki, itp.). W ten sposób, nasi usługodawcy mogą wykorzystać twoje dane, aby wykonać zadania, które im zostały powierzone.

 

Jeżeli Klient dostarcza dane swojej karty kredytowej, Green Ice, informuje instytucja pośrednicząca organizacja lub w banku odpowiedni tych informacji, które są niezbędne do realizacji płatności. Ta komunikacja odbywa się automatycznie i w każdej chwili pracownicy Green Ice ma dostępu do danych karty kredytowej, podróżują w sieci są szyfrowane i chronione. Ponadto, instytucja pośrednicząca organizacja lub konto bankowe nie przechowuje, przekazuje, przechowuje i nie wykorzystuje danych osobowych do innych celów.

 

Wchodząc na naszą stronę internetową, zbieramy twoje dane kontaktowe, takie jak adres IP, informacje o początku, końcu i dostępu, itp. Za pomocą tej informacji możemy zaoferować państwu indywidualne porady.

 

Spersonalizowane rekomendacje produktów na e-mail. Jeśli dokonałeś zakupu w Green Ice, zostaną wysłane e-maile okresowo z rekomendacjami produktów. Tak więc, naszym celem jest dostarczenie państwu informacji o produktach z naszego katalogu, które mogą cię zainteresować, na podstawie ich ostatnich zakupów dokonanych w naszej witrynie internetowej.

 

W przypadku, gdy zdecyduje się więcej nie otrzymywać nasze rekomendacje produktów lub w ogóle nasze reklamy, możesz złożyć wniosek o obniżenie w dowolnym momencie, czy nie będzie to wpływać na dodatkowe koszty, które muszą być dodane do cen podstawowych usług. Aby to zrobić wystarczy zgłosić swoje roszczenia w formie pisemnej na jeden z tych kontaktów, o których mowa (adres e-mail i menu). Naturalnie, w każdej wiadomości e-mail znajdziesz link do anulowania subskrypcji.

 

Biuletyn. Do wysyłania newslettera do użytkowników, nie będących klientami lub zarejestrowali się na naszej stronie internetowej, należy zwrócić na to swoją zgodę, zaznaczając, że znajdziesz taki efekt https://greenice.com/pl/należy wpisać tylko swój adres e-mail.

 

 

 

W przypadku, jeśli w przyszłości zdecyduje się na nie otrzymywać nasz biuletyn, możesz wycofać swoją zgodę w dowolnym momencie, czy nie będzie to wpływać na dodatkowe koszty, które muszą być dodane do cen podstawowych usług. Aby to zrobić wystarczy zgłosić swoje roszczenia w formie pisemnej jeden z podanych kontaktów wyżej (e-mailem lub listownie). Oczywiście, dla każdej wiadomości e-mail wysyłane z biuletynie znajdziesz link do anulowania subskrypcji.

 

 

W. - OKRES przechowywania

Dane klienta będą przechowywane w zależności od Usługi klient może żądać w każdym przypadku będzie to niezbędne minimum, i mogą być przechowywane do 10 lat w celu zapobiegania przestępstw związanych z Praniem pieniędzy i finansowaniem Terroryzmu.

 

Dane klientów, związane z poszukiwaniem komercyjnych, będą utrzymywać się z osoba podpisana na służbę, aż wyjdziesz.

 

RRSS: dane osobowe, dobrowolnie przekazanych w portalach społecznościowych Facebook i Linkedin, będzie utrzymywać się z osoba zgłaszać, dopóki nie zdecydujesz się zrezygnować.

 

Dane na temat nawigacji internetowej, są przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.

 

 

 

E. COOKIES

Na naszej witrynie wykorzystujemy pliki cookies, oznacza to, że możemy przechowywać pewne informacje na komputerze z tym, aby zapewnić państwu najlepsze doświadczenia. Cookies, które wykorzystujemy trzy rodzaje:

  1. Pliki cookie sesji, które zostaną zainstalowane na komputerze, ale nie będzie w nim jeden raz, opuszczenia strony internetowej, tak jak są zainstalowane na komputerze, aby móc zaoferować państwu usługi.
  2. Trwałe pliki cookie te pliki cookie pozostają na urządzeniu zainstalowane i umożliwiają zapisywanie informacji o sesji (np. nawigacji), i pozwalają na dostosowanie do przyszłych wizyt na stronie internetowej.
  3. Pliki cookie to takie, które są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania witryny, lub te, które są używane, aby dowiedzieć się, preferencje użytkowników do odwiedzania lub analityczne pliki cookie od pierwszej części, aby zebrać dane o tym, jak użytkownicy korzystają w Internecie.
  4. Ciasteczka osób trzecich: Podczas przeglądania naszej strony internetowej, być może ze względu na materiały osób trzecich, zainstalować pliki cookie, które nie należą do sieci web. Na przykład: cookies, social networking.

 

Można wyświetlić listę plików cookies używane na tej stronie internetowej, klikając na poniższy link: https://greenice.com/pl/content/141-ciasteczka-i-bezpieczenstwa

 

 

III. UŻYTKOWNICY

Dostępu i/lub korzystania z tej strony-portalu własnością GREEN ICE nadaje status UŻYTKOWNIKA.

Każdy UŻYTKOWNIK zgadza się, to z tego dostępu i/lub korzystania, Ogólne Warunki Korzystania tutaj uwzględnione.

Powyższe Warunki obowiązują niezależnie od Warunków umowy, że w przypadku, gdy w wyniku przestrzegania.

 

IV. KORZYSTANIE Z PORTALU.

GREEN ICE, poprzez swój portal, https://greenice.com/pl/zapewnia dostęp do wielu informacji i usług, sprzedaży produktów oświetlenia LED (dalej "zawartość").

Dostępu i/lub korzystania z tego portalu GREEN ICE nadaje status UŻYTKOWNIKA.

UŻYTKOWNIK ponosi odpowiedzialność za korzystanie z portalu, a także ofert i/lub działań, które można wykonywać za pomocą tej.

Każdy UŻYTKOWNIK zgadza się, od dostępu i/lub korzystania z portalu, Ogólne Warunki Korzystania tutaj uwzględnione, i Polityka Prywatności.

Użytkownicy mogą skontaktować się z GREEN ICE za pomocą e-mail lub telefon znajdujące się na Stronie, aby uzyskać informacje na komercyjnych lub skorzystać z jednej z usług oferowanych przez GREEN ICE. W przypadku żądania takich informacji, zostaną poinformowani procesu i warunki obowiązujące.

 

 

V. ZOBOWIĄZANIA

Użytkownik zobowiązuje się nie podejmować działań, niezgodnych z prawem obowiązującym w Hiszpanii, w szczególności, występy grup przestępstw z kodeksu Karnego. Użytkownika, użytkownik zgadza się postępować zgodnie z niniejszymi Warunkami Użytkowania i Polityką Prywatności.

Użytkownik nie może, z wyjątkiem przypadków uzyskania uprzedniej pisemnej zgody od GREEN ICE, wykorzystywać lub używać komercyjnie, bezpośrednio lub pośrednio, całkowicie lub częściowo, w jakiejkolwiek treści, który jest częścią strony internetowej.

Użytkownik zobowiązuje się do:

  • wykonać odpowiedzialne i rozsądne obsługa
  • zapewnić GREEN ICE dane kontaktowe prawidłowe, zgodne z prawdą, aktualne i niezbędne do fakturowania różne produkty, które zamawia przez Internet.
  • korzystania z usług zgodnie z niniejszymi Warunkami Użytkowania i Polityką Prywatności i obowiązujących przepisów, a także zasadami uczciwości, moralności i porządku publicznego.

 

VI. NIEDOZWOLONE WYKORZYSTANIE

ZABRANIA się dostępu lub korzystania z usług w celach niezgodnych z prawem lub nieautoryzowanym użyciem.

W szczególności, ale nie wyłącznie, zabrania się:

  • Korzystać z usług do celów niezgodnych z prawem, lub prowadzenie działalności z naruszeniem dobrej wierze i porządku publicznego.
  • Rozpowszechniania treści lub propagandą rasizmu, ksenofobii, pornograficzne nielegalnie, popieranie terroryzmu lub ingerować w prawa człowieka
  • Korzystać z żadnych usług https://greenice.com/pl/ w ten sposób, który może spowodować uszkodzenie, przeciążyć lub osłabić usługę.
  • Korzystanie lub wprowadzić na obsługę programów komputerowych lub materiałów zawierających wirusy-mail, konie trojańskie, robaki, malware, lub dowolny inny plik z komputera, potencjalnie niebezpiecznych, które mogą powodować uszkodzenia lub zmiany w systemach GREEN ICE, w treści lub w system komputerowy innych użytkowników i/lub na swoich mobilnych terminali.
  • Wykorzystanie zasobów technicznych, logicznych lub technicznych, w których ktoś, użytkownika lub Usługi, może korzystać bezpośrednio lub pośrednio związane z zyskiem lub bez zysku, profili i zawartości strony.
  • Wstaw do zewnętrznych stron internetowych użytkownika, swój blog, na zewnątrz, na forum, w swój profil na usługę lub w innej sieci społecznej, link, hiperłącze, фрейминг lub podobne linki do zewnętrznych adresów Url zawartych w https://greenice.com/pl/.
  • Rozszyfrować, dekompilować, dezasemblować, dekompilować lub próbować uzyskać kod źródłowy lub pomysły lub algorytmy każdej części https://greenice.com/pl/ w maksymalnym zakresie dopuszczalnym przez prawo.
  • Zmieniać, tłumaczyć ani tworzyć dzieł pochodnych z dowolnej części witryny, https://greenice.com/pl/.
  • Kopiowanie, wynajmować, wydzierżawiać, rozpowszechniać lub przekazywać całość lub część praw, które użytkownik ostentase zgodnie z niniejszymi Warunkami Użytkowania.
  • Modyfikować, kopiować, reprodukować, przesyłać, transmitować, przekazywać, wykorzystywać do celów komercyjnych lub rozpowszechniać w jakikolwiek sposób, Usługi, strony, Strony internetowe lub gry komputerowe, kody składowych elementów Serwisów i Stron internetowych.
  • Do przeniesienia swoich praw lub obowiązków wynikających z niniejszych Warunków i nie cesji, przeniesienia lub udzielenia sublicencji rację, że w twoim przypadku stosuje się jako Użytkownikhttps://greenice.com/pl/z wyjątkiem tego, że bez uprzedniej pisemnej zgody GREEN ICE .

 

VII. WYŁĄCZENIE GWARANCJI I ODPOWIEDZIALNOŚCI

GREEN ICE działa, aby aktualizować zawartość stron internetowych, choć nie gwarantuje brak ewentualnych błędów lub błędów aktualizacji w nim, zostawiając za sobą prawo do przeprowadzenia w każdej chwili i bez powiadomienia dokonać zmian lub aktualizacji informacji zawartych na stronie, konfiguracji lub prezentacji.

GREEN ICE nie ponosi odpowiedzialności, bezpośredniej lub pośredniej, za korzystanie z nielegalnych lub niezgodne z prawem przez państwa Usług lub materiałów umieszczonych na platformie.

GREEN ICE, nie ponosi odpowiedzialności w żadnym wypadku, że niezbędne dane do fakturowania różnych towarów lub usług, które użytkownik zamawia za pośrednictwem usługi, nie były prawidłowe, zgodne z prawdą lub nie zostały zaktualizowane.

GREEN ICE, nie ponosi odpowiedzialności za te informacje, które nie jest przeznaczony bezpośrednio dla niego. Lub bezprawne korzystanie z tej informacji i/lub treści

W przypadku, gdy użytkownik zaloguj się lub pobrać bezpośrednio lub pośrednio, za pośrednictwem Strony Internetowej treści osób trzecich, GREEN ICE, nie ponosi odpowiedzialności w przypadku ewentualnych transferów, które użytkownik może wykonywać z witryn internetowych stron trzecich.

GREEN ICE, nie ponosi odpowiedzialności w żadnym wypadku:

  1. problemy dostępu, dostępność i ciągłość obsługi, funkcji członków, gdy te problem od czynników znajdujących się poza zakresem jego kontroli i działalności
  2. dostępność programów komputerowych lub materiałów zawierających wirusy-mail, konie trojańskie, robaki, malware, lub dowolny inny plik z komputera, potencjalnie niebezpiecznych, które mogą powodować zakłócenia w systemie komputerowym użytkownika i/lub terminal mobilny.
  3. straty lub szkody jakiegokolwiek rodzaju, które mogą prowadzić do użytkownika za naruszenia, rozwiązania lub dysfunkcji Usługi z przyczyn niezależnych GREEN ICE.
  4. szkody lub straty, które, w razie potrzeby, mogą prowadzić do użytkownika w związku z dostępu do i/lub korzystania z konta przez osoby trzecie bez zgody.

 

VIII. ZMIANY

GREEN ICE zastrzega sobie prawo do wykonywania bez wcześniejszego ostrzeżenia tych zmian, które uzna za stosowne na stronie, zmieniać, usuwać lub dodawać jako zawartość i usługi, które można świadczyć za pomocą tego jako formy, w której są one przedstawione lub umieszczone na stronie.

 

 

IX.WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ I PRZEMYSŁOWEJ

GREEN ICE, tak, lub jak cesionaria lub licenciataria, jest właścicielem wszystkich praw własności i własność przemysłową, portalu, a także elementów w nim zawartych (w tym, między innymi, ikony, dźwięk, audio, wideo, oprogramowanie i teksty; marki i logo, kombinacje kolorów, struktury i projektu; wybór użytych materiałów, programy komputerowe, niezbędne do jego pracy, dostępu i użytkowania itp.).

Wszystkie prawa zastrzeżone.

Zgodnie z postanowieniami artykułów 8 i 32.1, p po drugie, Prawo Własności intelektualnej, prawo zabronione jest powielanie, rozpowszechnianie i wiadomość dla publiczności, w tym ich form świadczenia w całości lub części zawartości niniejszej witryny w celach komercyjnych, na dowolnych nośnikach, a wszelkie środki techniczne, bez zgody GREEN ICE.

UŻYTKOWNICY muszą usunąć, edytować, ominąć lub zmienić dowolne urządzenie bezpieczeństwa lub systemów bezpieczeństwa, które są zamontowane na stronach GREEN ICE.

Użytkownik może wyświetlać elementy Witryny sieci Web, drukowanie, kopiowanie lub pobieranie materiałów, pod warunkiem, że takie działania zostały skierowane wyłącznie do użytku osobistego i prywatnego.

Użytkownik zobowiązuje się do przestrzegania praw własności intelektualnej i Przemysłowej GREEN ICE.

 

X. - LINKI

W przypadku, gdy na stronie internetowej, ma linki lub hiperłącza było innych stron internetowych, GREEN ICE, nie sprawuje żadnej kontroli nad tymi stronami i ich zawartości.

W żadnym wypadku nie GREEN ICE ponosi odpowiedzialności za treść wszelkiego rodzaju linki, należącej do innej witryny nie gwarantuje również techniczny dostępność, jakość, niezawodność, dokładność, wystarczająca ilość, dokładność, ważność i konstytucjonalnościa żadnych materiałów lub informacji zawartych w wymienionych гиперссылках lub na innych stronach w Internecie.

GREEN ICE ostrzega użytkowników, że niektóre banery reklamowe, które są wyświetlane na stronie internetowej, a także stron internetowych osób trzecich, do którego dostęp odbywa się za pomocą linki lub linki mogą poprosić o dane osobowe. Opłaty te dane ze strony osób trzecich będą realizowane, w razie potrzeby, zgodnie z ich własnej polityki prywatności, które powinny być wcześniej konsultowane i zaakceptowane przez użytkownika. W żadnym wypadku nie GREEN ICE zaloguj się, pokaż, przechowuje lub przetwarza w jakiejkolwiek formie dane, które użytkownicy ułatwiają w ten sposób.

Ponadto, włączenie tych stosunków zewnętrznych, nie pociąga za sobą żadnych łączenia, scalania lub podziału z organami związane.

Domowe hiperłącza na Stronie Internetowej, w dowolnej formie i dowolną stronę w nim.

 

XI. POSTANOWIENIA OGÓLNE I INNE

GREEN ICE spędzać naruszenie niniejszych warunków, a także wszelkie niewłaściwe korzystanie z portalu wykonywać wszystkie cywilne i postępowanie karne, które mogą zgodnie z prawem. GREEN ICE zastrzega sobie prawo do podejmowania wszelkich działań zgodnie z obowiązującym prawem.

GREEN ICE można umieścić w sławę i współpracować w odpowiednim czasie z organami ścigania i organami sądowymi, jeżeli detectase naruszenie obowiązujących przepisów prawa, lub jeśli masz podejrzany o przestępstwo lub brak karnego.

Zgodnie z hiszpańskim prawem, GREEN ICE zobowiązuje się wykonać to zadanie z maksymalną możliwie szybko, zgodnie z ich możliwości technicznych.

 

XII. NARUSZENIE PRAW

W przypadku, gdy osoba lub organizacja, odkrywa, że jego treść zostały opublikowane w https://greenice.com/pl/ bez twojej zgody, zapisane, a więc naruszenia jakichkolwiek praw, możesz poinformować o tym (wpisując w temacie lub bezpośrednim linkiem "Naruszenie zasad") GREEN ICE za pomocą poczty e-mail na następujący adres: info@greenice.com.

W wiadomości należy podać następujące informacje:

  • Dane kontaktowe wnioskodawcy: adres e-mail, telefon oraz kopię dowodu osobistego, paszportu lub urzędowego dokumentu, takiego, który zapewnia identyfikację.
  • Prawo do bezpiecznego, które zostały naruszone.
  • Treść, która narusza to prawo, na tyle, abyśmy mogli go znaleźć w ciągu usługi
  • Dane kontaktowe Powoda.

Ponadto, należy przedstawić wraz z ich komunikacji, podpisane oświadczenie, w którym Powód wyraża, że powyższe informacje są zgodne z prawdą i że twierdzi, że to on jest prawowitym właścicielem (lub jest upoważniony do działania w jego imieniu) prawa rzekomo naruszone.

 

XIII. PUNKT O ZOBOWIĄZANIACH NA RZECZ OCHRONY

Każde z postanowień niniejszych Warunków Użytkowania i Polityki Prywatności, są zdani tylko na siebie i muszą być brane pod uwagę w przypadku, gdy jedna z nich może być rozpatrzona lub nieważne, nieważne, niewykonalne niezgodne z prawem lub niewykonalne w jakimkolwiek państwie, uważa się za nieskuteczne, w miarę potrzeby, ale fakt ten nie wpłynie

  • na ważność i egzekwowalność w tej jurysdykcji wszystkich pozostałych postanowień niniejszych Warunków Użytkowania i Polityki Prywatności, i nie
  • na ważność i wykonalność w innych krajach tego lub jakiegokolwiek innego postanowienia niniejszych Warunków Użytkowania i Polityki Prywatności.

 

XIV. OBOWIĄZUJĄCE PRAWO I JURYSDYKCJA

Do rozstrzygania wszelkich sporów lub pytań związanych z usługą, będzie mieć bezpośrednie zastosowanie w hiszpańskie ustawodawstwo.

Strony uznają, wyraźnie zastrzeżenie w każdy inny właściwy sąd, Sądy Madryt (Hiszpania).